Älykäs uhkakuva -palvelu testiin 14 päiväksi


Millainen on yrityksenne uhkakuva?

Digitaalisessa ja verkottuneessa maailmassa meillä on paljon luottamuksellista tietoa, jota täytyy suojata. On myös tiedettävä, missä tietoa liikkuu ja miten sitä säilytetään.

Kokeile Älykästä uhkakuvapalveluamme 14 päivän ajan!
Kokeilujaksossa tunnistetaan liiketoimintanne assettien perusteella muun muassa:

  • Vihamieliset toimialueet tai spoofing-toimialueet
  • Sosiaalisen median löydökset
  • Vuotaneet dokumentit
  • Infrastruktuuriin liittyvät poikkeamat
  • Vuotaneet käyttöoikeudet

Kokeilujakso on helppo ja nopea toteuttaa. Lähtötiedoksi tarvitsemme vain julkiset IP-osoitealueet, toimialuenimet sekä dokumenttimerkinnät ja -pohjat. Kokeilun päätteeksi saat loppuraportin löydöksistä. Keskustelemme mielellämme myös mahdollisista korjaavista toimenpiteistä.   

Pyydä lisätietoja tai kokeilujakso täyttämällä yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen.

 

 


Älykäs uhkakuvapalvelu

Puolustuskyky perustuu tietoon uhkakentästä. Tietoa on valtavasti saatavilla, lähteitä on paljon ja tietosisältö vaihtelee. Kuinka tunnistaa oleellinen tieto?

Älykäs uhkakuvapalvelumme kohdentaa, käsittelee ja jalostaa tietoa asiakkaan hyödynnettäväksi ja luo tilannetietoa toimialaasi tai yhtiötäsi koskevista asioista. Asiantuntijoiden valvontaan yhdistettynä tämä tieto mahdollistaa proaktiivisen toimintamallin.

Palvelussa SOC-tiimimme osaamisella ja tehokkailla Threat Intelligence -työkaluilla ja CSOC-prosessilla valvotaan jatkuvasti ja laajasti internettiä (niin sen näkyvää osaa kuin pimeääkin puolta) sekä siellä tapahtuvia tiedostojakoja. Palvelun avulla tarjotaan asiakkaalle lähes reaaliaikainen kuva siitä, onko yrityksestä vuotanut tietoa tahallisesti tai tahattomasti internettiin yrityksen profiilin niin sanottujen assettien perusteella.